7/11/20

Comunicat Oficial Essen Spiel 2020


 

L’edició 2020 va ser la primera edició virtual de Spiel, la convenció de jocs de taula més gran del món. 

A causa de l’actualitat, aquesta trobada digital de la convenció alemanya preferida de tothom es va estendre als ordinadors dels jugadors del 22 al 25 d’octubre.


Des de l’organització s’ha publicat la nota de premsa oficial amb la valoració i algunes dades:


En general els organitzadors han quedat  molt contents de la participació, han comptabilitzat  prop de 148.000 visitants únics a la plataforma digital que centralitzava tota la fira, i només les transmissions en directes oficials van registrar més d’un milió de visites. Hi van participar més de 400 editors de 41 nacions diferents, mostrant nous jocs i jugant a taules virtuals, mitjançant les nombroses plataformes en línia existents amb un èxit considerable; per exemple Només Tabletopia va informar de la duplicació d’usuaris durant Spiel Digital.


Podeu llegir la nota de premsa sencera en aquest enllaç


La propera convenció de Spiel està prevista que tingui lloc del 14 al 17 d’octubre de 2021, 


Esperem que quan arribin aquestes dates puguem gaudir a la manera tradicional.


Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *