8/11/18

Programa 47 - Epecial Essen (I)

Ja tenim aquí el nostre especial dedicat a la fira SPIEL 2018.
(POTS ESCOLTAR LA SEGONA PART D'AQUEST ESPECIAL EN AQUEST ENLLAÇ)

Aquest any en Toni Serradesanferm ha tornat a agafar la maleta i pujar a la fira més important en l'àmbit internacional de Jocs de Taula.

Però aquest any el nostre objectiu no són les editorials i les novetats que porten a la fira, aquesta informació es pot trobar amb molta facilitat tafanejant una mica per la xarxa. Nosaltres vam anar a la caça dels comunicadors del món lúdic: youtubers, podcasters i bloggers. Volem saber què és allò que els motiva d'una fira com és aquest Spiel 2018.

En aquesta primera part de l'especial en Toni parla amb:


David Pérez, responsable del portal de notícies EL CLUB DANTE


Lluís Hernández, l'home darrera del blog THE BLACK MEEPLE i el canal FUNNATIC CHANNEL


i Pepe Viguer, un dels responsables del podcast TROQUEL CONNECTION.Tot això complementat per l'opinió del propi Toni que acumula ja moltes visites fetes a aquesta fira tan important pel món lúdic.


...

HORA LÚDICA
Cada dimecres a partir de les 22h
a Ràdio Arenys 91.2FM
en directe online a www.radioarenys.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *