27/9/18

Programa 43


Comença la 2a temporada!

Ja podeu escoltar programa 43, emissió que obre la nova temporada de l'Hora Lúdica.Iniciem el programa fent un petit record al programa d'estiu (a partir del minut 03:14) que vam fer amb en Javi "Pobin" i escoltem tots aquells missatges que van quedar al contestador del programa.


Parlem via telefònica amb Toni Serradesanferm ( minut 14:39) que presenta, en col·laboració amb l'editorial Game4Gamers, la campanya de Verkami del seu nou projecte:

LA AGENCIA. MISIÓN: EMBAJADA.Podeu participar de la campanya aquí mateix.


Contactem amb en Joel, El Petit Gamer, responsable de la botiga LA MAQUINÀRIA (minut 21:34)  per saber que és allò que han anat comprant els clients durant el primer estiu de la botiga i quines activitats tenen programades. Molt alerta a la proposta que en Joel ens fa pels divendres al vespre/nit!!
I a l'estrevista parlem amb DAVID LARA (minut 28:36)  més conegut a l'esfera lúdica com Cartesius, 
David és membre d'un dels Podcast dedicat a jocs de taula més escoltats i seguits; VIS LÚDICA. Amb ell parlem de les seves aficions, de la relació amb els companys de podcast i del nou projecte que ha iniciat amb el seu germà aquest estiu dedicat exclusivament al joc Aristeia! el podcast ECOS DEL HEXAMODE.HORA LÚDICA
Cada dimecres a partir de les 22h
a Ràdio Arenys 91.2FM
en directe online a www.radioarenys.cat
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *