9/9/18

El nostre estiu 2018


En pocs dies iniciem temporada nova. Nous continguts, noves propostes, més jocs, més entrevistes... Però és de justícia fer un petit record a l'estiu 2018, un estiu on l'Hora Lúdica no s'ha aturat.

Durant sis capítols, i amb l'ajuda essencial de Javi Rodríguez "Pobin", hem realitzat una programació especial d'estiu suau, fresca i sobretot divertida.

Des del programa volem agrair la participació de tots aquells que han format part d'aquesta mini-sèrie estiuenca començant per en Josep Bayo, director de Ràdio Arenys i tècnic de so d'aquests programes (atenció a la intervenció del director al darrer programa!!). També a Joan Bosch que ha filat tot per tal d'unir les peces, als participants del contestador automàtic: Benjamín Amorín (Devir TV), Sergio (Destroqueladores), Toni Serradesanferm, la colla de "0 en Cordura", César (SD Games) i a Ramon Torres (primer tècnic del programa), a tots ells gràcies per la disponibilitat i la participació!

Lògicament donar les gràcies a la gent que ens seguiu des de l'FM i el podcast.

Però sobretot a Javi Rodríguez "Pobin" per apuntar-se sense pensar-ho gaire i ficar-se en un embolic del que, encara crec, no era del tot conscient. Gràcies mestre!

Us deixem els sis capítols concentrats en aquest post per si els voleu recuperar i us convidem a fer un cop d'ull a la nova temporada. Una aventura que comença en pocs dies i que pretén omplir la ràdio de Fusta, Cartró i Plàstic!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *