3/8/18

Especial Estiu 01Ja ho va dir Séneca: "Tot, fet a un xiringuito, surt millor" (o potser no va ser ell... és igual!) Hora Lúdica marxa de vacances al Xiringuito. En Javi Rodríguez "Pobin" i en Juan Carlos Reigosa tenen dos objectiu aquest agost: parlar de jocs i comprovar la seva capacitat d'absorció de mojitos.

Una tasca molt dura que només es pot fer a l'estiu! Aquí teniu el primer capítol des del Xiringuito!EL MENÚ DEL XIRINGUITO PER AQUESTA SESSIÓ:

Parlem del Cobardes de Paco Gómez,


De les Fancom a Palau-Solità i Plegamans


l'aplicació de mòbil del Incómodos Invitadosel podcast Vis Lúdica


com jugar en solitari al Pandemiai en Benjamín Amorín de Devir ens deixa un missatge al contestador que, crec, no escoltem a temps...Tot això acompanyat de mojitos, cerveses, i una selecció musical del propi amo del xiringuito amb:

 - Bob Dylan - Gotta serve sombody
- Mago de Oz - Hasta que el cuerpo aguante
-  Chaka Demus - Murder she wrote
- Apocalyptica - Not strong enough
- The Rolling Stones - It's all over now
-Metallica - Nothing else matter


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *