Set Collection: Asanakids

Aquesta setmana fem un cop d’ull a una proposta que s’ha llençat per Kickstarter i que porta el segell d’un conegut del programa, en David Santas i el seu segell Sigil of Dreams.Asanakids és un divertit joc de taula per iniciar els més joves en la pràctica del ioga. Un joc familiar de fins a 6 jugadors a partir de 4 anys, tot i que ens assegura en David que poden arribar a jugar més persones i fins i tot jugar-se en solitari.

Asanakids és un joc cooperatiu on els jugadors han d?ajudar a una princesa a sentir-se millor. Per aconseguir-ho hauran de fer posposicions de ioga (al joc ásanas) i expressar els seus sentiments. Entre tots els jugador han d'aconseguir alienar a temps els chakras de la princesa i fer que les bones emocions flueixin de nou.

Un joc bonic, ple d'il·lustracions en aquarel·la i mandales que res té a veure amb religió o creences metafísiques.Santas diu que pretén fomentar, no només la pràctica del ioga entre els més petits, sinó també estimular la memòria, el respecte, la concertació, empatia i la intel·ligència emocional.

Podeu donar-hi suport per Kincstarter amb un preu, de contribució bàsica,  de 22 euros.No hay comentarios:

Publicar un comentario

INSTAGRAM

@horaludica