14/7/18

Set Collection: Asanakids

Aquesta setmana fem un cop d’ull a una proposta que s’ha llençat per Kickstarter i que porta el segell d’un conegut del programa, en David Santas i el seu segell Sigil of Dreams.Asanakids és un divertit joc de taula per iniciar els més joves en la pràctica del ioga. Un joc familiar de fins a 6 jugadors a partir de 4 anys, tot i que ens assegura en David que poden arribar a jugar més persones i fins i tot jugar-se en solitari.

Asanakids és un joc cooperatiu on els jugadors han d?ajudar a una princesa a sentir-se millor. Per aconseguir-ho hauran de fer posposicions de ioga (al joc ásanas) i expressar els seus sentiments. Entre tots els jugador han d'aconseguir alienar a temps els chakras de la princesa i fer que les bones emocions flueixin de nou.

Un joc bonic, ple d'il·lustracions en aquarel·la i mandales que res té a veure amb religió o creences metafísiques.Santas diu que pretén fomentar, no només la pràctica del ioga entre els més petits, sinó també estimular la memòria, el respecte, la concertació, empatia i la intel·ligència emocional.

Podeu donar-hi suport per Kincstarter amb un preu, de contribució bàsica,  de 22 euros.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *