28/7/18

Programa 36


Rematem la primera temporada del programa i ho fem amb un programa carregadet!Comencem amb un cop d'ull als guanyadors dels Spiel des Jahres 2018, el prestigiós premi alemany ha fallat els guanyadors del millor joc, millor joc infantil i millor joc d'especialista en una edició plena de sorpreses.Parlem amb Ferran Renalies de la propera edició de la setmana del Jocs al Carrer que es farà del proper dia 3 al 7 de setembre a Manresa. L'activitat més important per la gent del CAE on els carrers s'omplen de jocs de tota mena i per tot tipus de públic.

És una iniciativa singular a Catalunya on el joc pren els carrers de la ciutat durant tota una setmana, envaint 8 places i convertint el jugar en una experiència natural i casual.I a l'espai de l'entrevista parlem amb BELEN MORENO, responsable de comunicació de CORVUS BELLI de les moltes novetats que l'empresa gallega ha llençat en molt poc temps: la nova caixa d'iniciació a Infinity, les últimes ampliacions d'Aristeia, els esdeveniments que tenen per aquest estiu i, sobretot, del seu viatge a les GenCon 2018.
Lògicament dediquem el final del programa per despedir com toca la primera temporada de l'Hora Lúdica!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *