13/7/18

Programa 34


El programa 34 ja el tenim al podcast!Aquesta setmana us expliquem com podeu aconseguir una còpia de la nova edició de l'ALHAMBRA que publica Devir. Podeu avançar feina i anar obrit el twitter del programa! 
Us donem tots els detalls de la nova versió d'AZUL, els seu creador, Michael Kiesling i l'editorial Next Move Games no es conformen en ser candidats al Spiel des Jahres 2018 que porten una nova adaptació del sistema on haurem de combinar vitralls. AZUL: STAINED GLASS OF SINTRA.i comentem el nou número de la revista 2d6 Magazine plena de continguts molt interessants on destaquem el tema central sobre il·lustració i traducció als jocs de taula i l'article de Alberto Millán sobre la creació de jocs amb cartes i números.


Al Set Collection d'aquesta setmana ens fixem en una proposta des de SIGIL OF DREAMS el segell de David Santas que ha llençat per Kickstarter el seu darrer joc ASANAKIDS.  Un joc per introduir als més petits en la pràctica del ioga.En Pobin ens visita per portar-nos la seva secció "Els 3 d'en Pobin", tres jocs units per un mateix concepte. Aquesta setmana titulat: "Mamà jo vull ser Eurogamer" així que tots a processar matèries, comptar ovelles i recaptar punts de victòria!Aprofitem la visita d'en Pobin per fer-ho parlar sobre una jornada de la que ell és l'organitzador, Els Jocs del Futur, una trobada d'autors, jugadors i editorials per intercanviar opinions, projectes i sensacions sobre protojocs.


Carregadet que el tenim el programa!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *