1/7/18

Programa 33
Nova edició de l'Hora Lúdica!Parlem de la nova edició del Warhammer Age of Sigmar i la possibilitat de descarregar els manuals en format digital en Català i Castellà!Us convidem a participar en un sorteig per tal de guanyar una còpia dels nous EXIT publicats per Devir, molt atents al nostre perfil a INSTGRAM!I fem un cop d'ull a 8bit, l'experiment retro de la gent de Iello i que veurà la llum molt aviat!
Al estudi ens visita en Pobin per proposar-nos un trio molt curiós: tres jocs infantils, per jugar amb adults i amb alguna copa de més! I obrim, comentem i expliquem el nou joc de Richard Garfield; Bunny Kingdom! Un gust de joc on els conills es fan amb tot el taulell!!!
Segueix-nos a twitter i Instagram: @horaludica
Hora Lúdica. Cada Dijous a les 22h a Radio Arenys.
En directe online a www.horaludica.cat
Podcast a iVoox i iTunes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *