21/7/18

Programa 035


Ja podeu escoltar el programa 35 al podcast.
A la secció de notícies parlem de la publicació de The Mind per part de Mercurio Distribuciones.Parlem de The Battle of the Pelennor Fields, la nova caixa d'iniciació al joc de miniatures de la terra mitja de Tolkien de Games Workshop.I ens deixem ensarronar per la gent de CMON i la seva darrera demostració d'excés lúdic CTHULHU: Death may die.


Però el gruix del programa el dediquem a presentar FLAMME ROUGE i ho fem d'una manera molt especial: jugant.


Hem convidat a l'estudi a JORDI ZAFRA, responsable d'esports de Ràdio Arenys per parlar amb ell tot jugant una partida al joc de curses de ciclisme clàssiques.

Amb ell no només hem pujat a la bici, hem compartit cançons vinculades a les voltes ciclistes i xerrat de l'esport a nivell local. Aquí teniu la foto finish de l'entrevista!


Qui ha guanyat? un parell de clics i ho sabreu!!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *