9/7/18

Nova skin per Hexx3r d'Aristeia!

La gent de Corvus  Belli no s'atura amb el seu joc Aristeia!Els Skins d'Aristeia, la picada d'ullet que Corvus Belli fa als jocs MOBA, s'amplien amb l'arribada d'una nova miniatura de Hexx3r. És una figura amb un disseny totalment diferent a l'original, fabricada en metall d'alta qualitat.

En aquesta ocasió es tracta d'una versió alternativa d'un dels personatges més carismàtics de la CoreBox d'Aristeia: Hexx3r. I per primera vegada aquesta skin no té una justificació de rerefons darrere, sinó que és una miniatura que Corvus Belli ha volgut desenvolupar per acostar-se a un gènere pel qual sent gran atracció: la fantasia.En paraules de Jesús "V" Fuster, un dels dissenyadors de Aristeia:

"Fins ara hem publicat skins que s'integren en l'ambientació de Aristeia. Així, us vam explicar que Maximus es vestia -o, més aviat hauríem de dir que es treia la roba ─, per al rodatge de la seva nova pel·lícula. Parvati mostrava una de les seves múltiples cares, en concret l'aspecte amb el qual va disputar la quinzena temporada. Per aquesta skin, simplement, ens hem deixat portar ... "

Aristeia! és un joc estratègic-esportiu, estil MOBA, que permet al jugador posar-se al paper d'un entrenador dirigint un equip de quatre personatges. Aquests personatges són únics, amb característiques pròpies, i, són els veritables protagonistes del joc.

Corvus Belli tenia molt clar que la següent skin seria de Hexx3r. Dins de la pròpia narrativa del joc, aquesta aresta és anomenada com "bruixa" de manera que la temàtica de la miniatura alternativa va quedar patent des del primer moment. Els mateixos dissenyadors van haver de decidir entre una skin d'estil més còmica, com ara una bruixa amb escombra estil Halloween, o un d'ambientació fantàstica d'espasa i bruixeria. Finalment, la segona opció va ser la seleccionada.

La primera pregunta a la qual es van enfrontar els dissenyadors va ser: com seria aquesta Hexx3r de fantasia? Jesús "V" Fuster explica com va ser el procés de creació:

"El primer vam fer una llista dels elements que havien de mantenir perquè el públic identifiqués, sense cap dubte i a simple vista estar davant Hexx3r. Igual que és distintiu de Maximus el seu gran escut, o de Parvati les seves armes bessones, de Hexx3r vam mantenir la màscara, amb aquest ull asimètric tan carismàtic.

A més de mantenir utilitzar les referències que ja fem servir en el seu dia per a la creació del personatge, afegim alguns personatges més com Malèfica, i és per això pel que la nostra Bruixa Nòmada de fantasia va acabar lluint una imponent cornamenta.

El vestit del nou skin té marcada la sanefa del battle suite original de Hexx3r, concretament de la caputxa (amb la "X" de Hexx3r). En aquest cas, vam invertir els colors, de manera que el vestit és blanc i les línies van en vermell.

En honor a la Tàctica R@gdoll afegim una picada d'ullet al seu passat com "titellaire", per aquest motiu llueixi un ninot vudú de 8-Ball. Sobre les espatlles, plomes de corb, que a més de donar-li aquest toc de bruixa fosca "nòmada", continua en sintonia amb Malèfica.

No obstant això, perquè no perdés les arrels nobles que té el personatge original, vam decidir mantenir aquesta característica en el bàcul. En comptes de crear un bàcul format per branques entrellaçades o atrotinat, vam voler modelar un bàcul d'acabat lluent coronat per una criatura draconiana.

Finalment, i encara que no té presència a la miniatura, vam donar indicacions perquè aquesta bruixa nòmada tingués les mans negres, ja que ens imaginem que en aquest món de fantasia dels usuaris de la màgia pagarien un alt preu pel seu ús. Volíem obrir així un interrogant: què amaga Hexx3r sota la màscara ...? "

El departament d'escultura de Corvus Belli va triar un posat molt dinàmica perquè trenqués amb el disseny del Core i així obtenir a una Hexx3r completament nova.

Hexx3r és un dels personatges més carismàtics de aristeia, sent el més alineat pels jugadors. Així mateix compta amb una sòlida base de seguidors al seu compte de Twitter (@HexxerAGL.

La skin Hexx3r 'Nomad Witch' ha sortit a la venda a finals de juliol de 2018 amb un preu de de 15,99€.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *