31/7/18

Manual en castellà de LUXOR


LUXOR, el joc de Rüdiger Dorn editat per Queen Games que ha estat nominat als SPIEL DES JAHRES 2018, juntament amb The Mind de Wolfgang Warsch i Azul de Michael Kiesling.

Un joc on els jugadors han d'explorar la llegendària tomba a la recerca de tresors. El seu objectiu final és la tomba del faraó, però es poden recollir molts tresors pel camí. A mesura que exploren, es desenvolupa el desafiament: el jugador que fa arribar ràpidament el seu equip d'aventurers a la tomba, tot recollint el màxim de tresors possibles, serà el guanyador.Luxor ofereix un joc de joc variable: el camí que condueix a la tomba és diferent per a cada joc, i fins i tot canviarà durant el joc.

Interessant joc que, pel que sembla, i gràcies a l'acord signat entre Queen Games i Devir, podrem veure publicat a Espanya molt aviat.

Si voleu fer un cop d'ull al reglament en castellà us deixem l'enllaç fent clic a la següent imatge.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *