30/7/18

Edge publicarà Cthulhu: Death May Die

L'editorial Edge Entertaiment ha anunciat que publicarà Cthulhu: Death May Die, la darrera producció de la gent de Cool Mini or Not i que es troba ara mateix en procés de finançament a Kickstarter.Darrera d'aquest joc trobem el disseny de Eric M. Lang i Rob Daviau que plantegen un joc cooperatiu on els jugadors han de lluitar contra un primigeni ja invocat. Tradicionalment als jocs inspirats en l'univers de H. P. Lovecraft tothom lluita per impedir la invocació, aquí ja és massa tard i els deus ja es troben a la terra.

Taulell modular, miniatures amb característiques pròpies, monstres amb la seva pròpia baralla de cartes i capítols amb una narrativa fascinant (sense oblidar la quantitat d'expansions que segurament vindran darrera la publicació)

Com és habitual als jocs de CMON els jocs venen farcits de miniatures espectaculars d'aventurers, sectaris i monstres d'una molt alta qualitat.

Tot això segurament ho tindrem entre nosaltres a principis del proper any.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *