29/7/18

16a Setmana de Jocs al Carrer a Manresa


Hem parlat al darrer programa amb en Ferran Renalias del Club de Joc-CAE de les jornades JOCS AL CARRER 2018 que arriben a la seva 16a edició.
Aquestes jornades són entre el proper 3 i 7 de setembre i obren els carrers i places de la ciutat de Manresa a tot tipus de jocs i per a tot tipus de públic.

Es tracta, sense cap mena de dubte, d'una iniciativa singular , una versió catalana del festival Tocatí de Verona on el joc pren els carrers de la ciutat durant tota una setmana, envaint 8 places i convertint el jugar en una experiència natural i casual.

Amb un equip darrera de prop de 50 persones, format per monitors, voluntaris, experts convidats  (Mateu Comellas,  Dominique Dumeste), col·laboracions amb entitats educatives, ... convertint l'activitat en una experiència transversal a nivell de ciutat.

Es presenta el joc des de diverses perspectives (joc de taula, d'habilitat, construcció, populars i tradicionals, simbòlic, consola, ...).


Podeu escoltar la resta del programa número 36 fent clic aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *