2/6/18

Set Collection: Herstóricas Pioneras
Aquesta setmana el projecte de micromecenatge que destaquem al Set Collection és HERSTÓRICAS PIONERAS.


Un joc de cartes amb una voluntat formativa on cada carta representa la figura d'una dona pionera de la història d'Espanya.

"Herstóricas Pioneras" és un joc de cartes per a totes les edats amb el qual es pretén omplir els buits deixats en la historiografia hegemònica per facilitar a les nenes i nens l'accés a referents femenins positius.

La Història que apareix en els llibres de text i que s'estudia a les escoles, instituts i universitats ha tingut als homes com a referència. Això ens ha portat a desconèixer en gran mesura què passava mentre amb l'altra meitat de la població. A dia d'avui, i sent conscients de l'increïble esforç que s'està fent a nivell universitari per avançar en el coneixement de la història de les dones, ens costa molt nomenar diverses que hagin estat pioneres en els seus camps.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *