25/6/18

ESDLA LCG Limited Collector’s Edition

Fantasy Flight Games acaba d'anunciar un re-llançament de la caixa bàsica del joc El Señor de los Anillos LCG.El core original es va publicar al 2011 i des de llavors aquest Living Card Game no s'ha aturat mai gaudint d'una salut de ferro i amb una comunitat de jugadors imparable darrera.

Feia mesos vam conèixer la notícia que el joc de cartes es transformaria en una nova versió digital, sembla ser que aquella notícia per fi es farà realitat cap a finals d'aquest mateix any 2018 i la promoció no s'ha fet esperar.El primer moviment es llençar una renovada versió del joc físic que inclou, entre d'altres novetats, un accès exclusiu a partir del 28 d'agost a la versió digital del joc.Tots aquells que facin el pre-order d'aquesta nova edició rebran:


  • Accés anticipat al Senyor dels Anells: joc de cartes de vida el 28 d'agost de 2018
  • The Lord of the Rings: The Card Game Two-Player Limited Edition Starter
  • Quatre imatges que representen quatre herois del joc.
  • Una rèplica especial de l'Anell Únic
  • Banda sonora d'MP3 del joc composta per Steve Gernes
  • Un tapet de joc personalitzat.
  • Diverses recompenses cosmètiques en el joc digital.
Pel que sembla tindrem nou disseny de cartes i personatges nous: Thorin Stonehelm i Gildor Anglorion. I la caixa també ens repta a dues noves aventures "The Oath" i “The Caves of Nibin-Dûm”.
Notícies bones o notícies dolentes des de Fantasy Flight Games, això només ho pot decidir la vostra economia!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *