2/3/18

Programa 021


Ja podeu escoltar el programa 21! Aquesta setmana dedicat a la novetat de Devir: Majesty. La Corona del Reino.Aquesta setmana dediquem el gruix del programa a la novetat que ens porta DEVIR i que es va presentar a Essen, MAJESTY, el nou joc de Marc André. L'obrim, el mirem i, sobretot juguem a aquest joc de cartes!.

Però també parlem amb Ferran Renalias de com va anar el Torneig de Carcassonne de la Llum i de les jornades Protos y Tipos de Saragossa d'aquest 2, 3 i 4 de març.

Ens fixem en els guanyadors del premi As d'Ors 2018 que s'han atorgat a Cannes, fem un cop d'ull al nou joc cooperatiu infantil Mr.Wolf que distribueix Mercurio.


Hora Lúdica. Cada Dijous a les 22h a Radio Arenys.
Podcast a iVoox i iTunes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *