4/2/18

Novetats de Mercurio per aquest febrerMercurio Distribuciones ens fa arribar les novetats que presenten per aquest mes de febrer que són moltes i força variades!

Esbirros, de Jocus, un divertit joc de cartes on la lluita te com objectiu transformar-se en l'home de confiança del rei. Traicions, cops baixos i molta mala baba!


Baobab, de Blue Orange, un divertit joc de l'autor Josep M. Allué en què es posarà a prova l'habilitat de tota la família. Els participants han de crear un baoba al centre de la taula col·locant peces sobre el tronc central. Però atenció, cada peça té unes condicions especials a l'hora de ser col·locada. Un joc d'habilitat a partir de 6 anys, de 2 a 4 jugadors i 20 minuts de partida.¡Escapa! El Destino de Londres, el segon joc de la sèrie al qual podreu viure l'experiència d'un escape room a qualsevol lloc i a un preu molt assequible! Aquest joc segueix la línea de ¡Escapa! La Prueba Final, publicat a finals de l'any passat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *