5/1/18

Top 5 El més valorats a la BGG


A aquestes alçades parlar de la BOARDGAMEGEEK potser no agafa desprevingut a ningú, la comunitat més grans de jugadors de jocs de taula que es cohesiona i centralitza en aquesta pàgina web ha esdevingut un referent essencial per qualsevol persona que cerqui qualsevol informació referent al jocs de taula.

Des de l'any 2000 els mateixos usuaris valoren les seves experiències, comparteixen documents, fan comentaris, vídeos, recomanacions i tota mena d'entrades hiper-vinculades a les fitxes de gran part dels jocs publicats arreu del mon, els seus autors, il·lustradors, editorials, etc...

Tanta informació creuada fa de la BGG un punt d'informació on es pot avaluar perfectament l'estat de salut de l'afició als jocs de taula.

Un dels molts rànquings que trobareu dins de la plana és la coneguda llista dels jocs més valorats entre tota la base de dades. Hem volgut fer un cop d'ull de com tanca l'any 2017 i comença el 2018 aquesta llista. Saber quins són els jocs que més valoren els jugadors. I ens hem trobat això:
ELS 5 JOCS MÉS VALORATS A LA BGG
Final 2017Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *