19/1/18

Programa 017Ja podeu escoltar el programa 017!Aquesta setmana obrim amb molt bones notícies per part de Devir: la pubicació del nou joc de Marc André; MAJESTY.


I la publicació també de FANHUNTER ASSAULT, el joc de cartes dissenyat per Pak Gallego i il·lustrat per Cels Piñol inspirat en el mític univers Fanhunter del propi il·lustrador.

La gent de CORVUS BELLI també ens avisa de les novetats al voltant del seu joc ARISTEIA.
Una caixa amb quatre nous personatges, cartes i estats anomedada SOLDIERS OF FORTUNE (Sof).


En Pobin ens porta la seva secció: "Els 3 d'en Pobin" amb un fil conductor que uneix les seves tres propostes: Les Malalties.

Al Hall of Fame obrim les portes al cooperatiu LA ISLA PROHIBIDA de Matt Leacock.


I al temps de l'entrevista parlem amb ALBERTO CANO responsable dels projectes editorials INVEDARS i CTHULHU PROJECT, i creador de jocs com Castlecards o Cthulhu Crusades. Amb ell fem una mica d'història dels seus projectes i mirem cap a tot el que ens espera al 2018.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *