14/1/18

Programa 016Ja teniu el programa 016 disponible al podcast!Aquesta setmana perdem progressivament la cordura amb l'especial dedicat a LAS MONTAÑAS DE LA LOCURA.

Primer però, com sempre fem notícies, on compartim amb vosaltres com la gent de Wizkids es ficarà, a partir d'aquest any, al territori dels jocs d'escapament amb CURIO.Anunciem el CORREJOCS de la gent del CLUB AMATENT i destaquem el torneig Català de CARCASSONNE. Tot això el cap de setmana del 20 i 21 de gener a Sant Vicenç dels Horts.MANTIC ha anunciat també l'adaptació a joc de miniatures de l'univers HELLBOY amb els personatges del comic creat per Mike Mignola.I la pitjor de les notícies! El nostre tècnic de referència s'acomiada de tots nosaltres per seguir una nova via professional certament fascinant. Ell mateix ens explica!

Aquesta setmana toca JOCS MENUTS amb Luís Fonseca, a la seva secció el nostre especialista en jocs infantils ens porta CARGOLINO VALENTINO d'Eugeni Castaño publicat per VIRAVI.I, ara sí, ens fiquem en matèria amb LAS MONTAÑAS DE LA LOCURA. Parlem de H. P. Lovecraft i de la seva obra En las montañas de la locura, text que serveix a Rob Daviau i Miguel Coimbra com escenari per desevolupar el joc coperatiu protagonista del programa.


Comentem el contingut i funcionament del joc, explicant secrets però sense fer spoilers!!I per acabar de finar-nos en el cap de H.P. Lovecraft gaudim d'una lectura dramatitzada del seu clàssic THE OUTSIDER amb la veu del escriptor argentí Alberto Laiseca.Molt carregadet el programa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *