23/1/18

Novetats de Devir per aquestes setmanes


Devir ens ha fet arribar les novetats que presentaran en els properes setmanes i, la veritat, és un inici d'any molt potent per part de l'editorial.

FANHUNTER ASSAULT
Fanhunter, al llarg dels seus 20 anys de vinyetes plenes d'històries èpic-decadents, s'ha vist donant el salt a altres formats d'entreteniment (totes ells perseguides pel Papa Alejo, és clar). Jocs de rol, jocs de tauler, novel·les ... fins i tot peluixos! Però hi ha una cosa que els fans de Fanhunter porten suplicant durant anys i mai s'ha materialitzat, fins ara. 

Per fi arriba a les nostres mans el primer joc de cartes de Fanhunter: Fanhunter Assault! Ràpid, furiós i 100% Fanhunter. Creat per Pak Gallego, l'autor de jocs de cartes espanyol més reconegut del moment, i amb il·lustracions exclusives de Cels Piñol a tot color, Fanhunter Assault assegura partides de 30 minuts de 2 a 6 jugadors trepidants i esbojarrades. Cada jugador es posarà en la pell d'un membre de la Resistència i el seu objectiu serà aconseguir el màxim nombre de Relíquies i Objectes Prohibits confiscats pels Fanhunters. I si vols una experiència encara més intensa gaudeix de la manera història i atreveix-te a desbloquejar capítols d'acord avances en el joc!

CATAN JUEGOS DE TRONOS: LA GUARDIA DE LA NOCHE

Què és el que passa quan el joc de taula que capitaneja la nova era de l'entreteniment analògic es combina amb l'univers de fantasia que ha suposat la major revolució del gènere des del seu origen? L'expectació que generaria alguna cosa com CATAN JUEGO DE TRONOS: LA HERMANDAD DE LA NOCHE sens dubte havia de ser molt alta (tant com Brienne de Tarth, o més!), I per aquest motiu l'autor de Catan, Klaus Teuber, va decidir unir forces amb el seu fill Benjamin per crear un joc a l'altura del que els fans de Catan i de joc de Trons mereixen: un títol que mantingui l'essència de Catan intacta, i no obstant això, incorpori noves mecàniques que ens transportin als Set Regnes .

¿Seran els jugadors capaços de colonitzar el nord de Ponent abans que els salvatges arribin el Mur? ¿Prefereixes invertir els teus recursos en reclutar Guàrdies De la Nit o construir indestructibles fortaleses? De la mateixa manera que en l'univers de George R.R. Martin, les decisions en Catan Joc de Trons no són senzilles, i totes elles tenen conseqüències.

MAJESTY: LA CORONA DEL REINOMajesty, el nou joc de Marc André, autor d'Splendor, ¡arribarà molt aviat a les botigues! 
En ell de 2 a 4 jugadors ens posem en la pell del sobirà d'un petit regne que haurem d'anar creant i gestionant mitjançant cartes per aconseguir que sigui el més pròsper al final de la partida. Majesty presenta un elegant equilibri entre joc familiar i estratègic, doncs tot i tenir unes regles senzilles les decisions durant la partida ho seran tot.

¿Optaràs per acumular recursos o preferiràs atacar als oponents? Vols guanyar la majoria del Castell o prefereixes tenir major varietat d'edificis? A més, quan vulguis afegir varietat als teus partides, podràs optar per jugar amb el mètode avançat dels edificis. Majesty és, sens dubte, un petit gran joc!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *