14/12/17

Versió digital de El Señor de Los Anillos LCGLes adaptacions digitals dels jocs més populars comencen a publicar-se amb una freqüència força important. Una de les notícies en aquest aspecte que més impacte ha tingut ha sigut l'anunci per part de FANTASY FLIGHT INTERACTIVE de publicar la versió de EL SENYOR DE LOS ANILLOS LCG.


Una versió amb petits canvis al funcionament però que manté l'esperit del joc físic, per tant un alt caràcter narratiu i una evolució constant dels components del joc.

Com succeeix amb el joc original, la versió digital vindrà en una primera edició a mode de Core que, poc a  poc, es podrà anar expandint amb l'adquisició de més ampliacions.

EL SEÑOR DE LOS ANILLOS LCG és un joc cooperatiu (i molt famós pel seu mode solitari) amb la mecànica del Living Card Game que porta publicant Fantasy Flight Games al 2011 i que encara conserva molt bona forma i una legió de jugadors força important.

La versió digital es preveu que sortirà cap a finals de desembre, principis de gener i, de ben segur, farà les delícies de tots els aficionats.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *