18/12/17

Radar Lúdic a Telegram!Des de l'Hora Lúdica llancem aquesta proposta a la comunitat d'aficionats als jocs de taula de Catalunya!

EL RADAR LÚDIC A TELEGRAM!!


Us convidem a participar d'un espai on compartir totes les dates de jornades, activitats, partides, monogràfics... que es facin arreu del territori. Un lloc per presentar la vostra proposta o descobrir que podeu fer els propers dies.

Hem creat des del programa un canal a la plataforma TELEGRAM anomenat RADAR LÚDIC. Us convidem a afegir-vos i fer d'aquest chat un gran calendari d'activitats a Catalunya.


Estem segurs que molts de vosaltres ja formeu part de grups on es comenten jocs de taula, és per això que volem que el RADAR LÚDIC sigui un grup només per anunciar activitats i compartir cartells, per no atabalar al personal amb converses i opinions personals.

l'administrador del grup
Nosaltres, puntualment, us anunciarem les novetats que tinguin a veure amb el programa.

Us animeu? Podeu accedir al grup fent clic en aquest enllaç:

https://t.me/RadarLudic

També cercant directament a Telegram:

@RadarLudicCada dijous a les 22h
Ràdio Arenys
91.2FM
Podcast: iVoox i iTunes
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *