8/12/17

Programa 012


Programa 012, programa on tothom esteu de pont i nosaltres enregistrant una edició més de l'Hora Lúdica... tot sense rencor...


Com sempre tenim els daus del programa, aquesta vegada el resultat ha sigut prou curiós!A la secció de notícies ens fem ressò de la publicació, per part de Devir, de la primera expansió del jocs MARCO POLO, LOS COMPAÑEROS DE MARCO POLO.


L'anunci del proper kickstarter de la gent de DRACO IDEAS, NORMANDY. THE BEGINNING OF THE END.I ens fixem en l'exit de la campanya a Verkami del joc de cartes EL LADRILLAZO.L'entrevista d'aquesta setmana la fem a MARC TRAVÉ, president de l'ASSOCIACIÓ AYUDAR JUGANDO que aquesta setmana celebren l'edició número 17 de les jornades AYUDAR JUGANDO a les Cotxeres de Sants.I per fer una mica de pont vacacional, fem un HALL OF FAME molt especial. Incorporem l'eurogame ALHAMBRA al nostre olimp particular i ho fem de la manera que més ens agrada, jugant. Convidem a l'estudi, com sempre, al nostre tècnic de luxe, en Ramon Torres que abandona la seva posició per participar i rebem a la Marta Pérez, responsable de la programació musical de Ràdio Arenys, presentadora dels programes ACUSTICS DE RÀDIO ARENYS, 6 GRAUS i MURMURIS D'ART.
Amb ells juguem a l'Alhambra, per conèixer el joc i de pas... no ho negarem... passar una estoneta remenant fitxes.Cada dijous a les 22h
Ràdio Arenys
91.2FM
Podcast: iVoox i iTunesCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *