13/12/17

Nova versió del Carcassonne digital


Ja fa uns dies que podem trobar una versió millorada de l'aplicació de Asmodee Digital que ens fica el clàssic CARCASSONNE dins dels nostres dispositius, sembla però que per ara només es pot trobar al Google Play.

Aquesta versió millora notablement l'aspecte gràfic del joc fent que l'experiència de jugar sigui còmode i atractiva.


Dins de l'aplicació trobareu dues ampliacions: El Abad, gratuïta registrant-se com a usuari d'Asmodee Digital, i El Río, que es pot adquirir per 0,99€. Segurament veurem en poc temps les implementacions de la resta d'ampliacions.

Un dels atractius també és la possibilitat de jugar en mode online, alhora que la pròpia IA ens ofereix diferents tipus de contraris per fer més emocionants les partides.Hores i hores de joc mirant el movil o la tablet... la perdició, ja sabeu...

El CARCASSONNE forma part del nostre HALL OF FAME, en aquest enllaç trobareu l'especial que vam dedicar a aquest clàssic!

El teniu? Us agrada? compartim usuaris? 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *