12/11/17

RavineAquesta setmana ens fixem en el projecte en fase de finançament RAVINE.A RAVINE els jugadors representen supervivents d'un accident aeri que han de sobreviure a una illa deserta fins que siguin rescatats.


Cada jugador comença la partida amb sis marcadors de salut que ha d'anar gastant per tal de sortir a buscar menjar, útils i qualsevol cosa que l'ajudi a sobreviure tant a les inclemencies del dia com a les perilloses amenaces de la nit.
Una mala gestió d'aquest marcadors de salut pot conduir als jugadors a la bogeria, activant les cartes de mala salut mental.

Ravine és un joc dissenya per MATHEW SISSON creador del joc de cartes SPACETEAM. Cal destacar especialment el disseny gràfic i l'art de les cartes, una autèntica meravella

A 25 dies de la finalització del Kickstarter el joc porta acumulats 69.381$ dels 7.500$ que es demanava inicialment, per tant tot un èxit la campanya d'aquest joc de cartes.


de 3 a 6 jugadors
15-20 minuts
a partir de 7 anys
Aportació mínima 25$
Data prevista d'entrega Abril de 2018

-------------


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *