12/11/17

Programa 008Ja podeu escoltar el PROGRAMA 008!!


Com sempre comencem amb la nostra tirada de daus setmanal dels Story Cubes, aquí teniu el resultat:

Us animeu a compartir la vostra frase amb nosaltres? us convidem a fer-ho als comentaris, a facebook, twitter o via correu electrònic.

Fem repas de les notícies de la setmana, les Jornades DAU Barcelona, les ILUDO de Mataró, l'anunci de la segona edició del D DAY DICE que portarà Maldito Games, i la propera publicació de DRAGON BALL Z PERFECT CELL com a dosis per nostàlgics.

Al SET COLLECTION intentem sobreviure a un accident aeri amb RAVINE, i al HALL OF FAME mirem molt enrere en el temps i afegim a nostre panteó particular a HARE & TORTOISE (La llebre i la tortuga) joc del 1973.A l'espai de l'entrevista parlem amb JULS la responsable de l'imprescindible bloc BEBÉ A MORDOR, tot un referent a la blogosfera.Esperem que gaudiu d'aquesta nova edició del programa!

Cada dijous a les 22h
Ràdio Arenys
91.2FM
Podcast: iVoox i iTunes

horaludica@radioarenys.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *