L'Entrevista 008: Bebé a Mordor

Leer esta entrada en castellano

Aquesta setmana parlem amb Juls, la responsable d'un dels blocs de jocs infantils més consultats d'internet: BEBÉ A MORDOR.


Poc a poc, BEBÉ A MORDOR ha esdevingut un lloc de referència per molts seguidors. Juls sap combinar perfectament els tres pilars bàsics dels seus continguts: l'afició per l'univers de la fantasia, ciencia ficcció, còmics (en especial els jocs de taula)els viatges i la maternitat.
Precisament de sincronitzar les seves aficions amb la criança neix aquest bloc on, amb un molt bon humor i un llenguatge clar, aborda consells i situacions que, de ben segur, seran útils o familiars a tots els pares i mares aficionats als jocs de taula.

Des d'Hora Lúdica recomanem el bloc i us convidem especialment a explorar l'apartat EFECTO LÚDICO on ens proposa consells i jocs adaptats a les primeres edats dels nens.
Esta semana hablamos con Juls, responsable de uno de los blogs de juegos infantiles más consultados de internet: : BEBÉ A MORDOR.

Poco a poco, BEBÉ A MORDOR ha se ha transformado en un lugar de referencia para muchos seguidores del universo lúdico. Juls sabe convinar perfectamente los tres pilares básicos de sus contenidos: la afición por el universo de la fantasía, ciencia ficción, cómics (y en especial los juegos de mesa)los viajes y la maternidad.
.
Precisamente de sincronizar sus aficiones con la crianza nace este blog donde, con muy buen humor y un lenguaje claro, aborda consejos y situaciones que seguro son útiles o familiares a todos los padres y madres aficionados a los juegos de mesa.

Desde Hora Lúdica recomendamos el blog y os invitamos especialmente a explorar el apartado EFECTO LÚDICO donde nos propone consejos en la aplicación de juegos en el proceso de crianza y recomienda títulos para diferentes franjas de edad.


IMPRESCINDIBLE CALENDARIO FRIKI DE BEBÉ A MORDOR

Cada dijous a les 22h
Ràdio Arenys
91.2FM
Podcast: iVoox i iTunes

horaludica@radioarenys.cat


No hay comentarios:

Publicar un comentario

INSTAGRAM

@horaludica