27/10/17

Programa 007Ja podeu escoltar el programa 007, un programa, al final, molt gastronòmic.


Com sempre comencem amb la nostra tirada de daus dels Story Cubes, aquesta setmana el repte ha sigut complicat:


Si voleu aportar la vostra frase deixeu un comentari!

Fem repàs de notícies que, lògicament, aquesta setmana passa per la fira Spiel 2017 a Essen. La trobada professional més important del món dels jocs de taula. Aquest any amb un corresponsal d'Hora Lúdica recollint entrevistes i impressions.

Ens fixem en les bombes anunciades per Gen X Games i Maldito Games, un amb Clanes de Caledonia i l'altre amb Notre Dame.

Celebrem la castanyada jugant una partida amb el nostre tècnic, en Ramon Torres, al BOLETAIRES de Brent Povis. Un experiment lúdic de partida en directe. Qui deia que era impossible sortir a recollir bolets en un estudi de ràdio alhora que es fa un programa?


A l'entrevista parlem amb DAVID SANTAS creador del joc THECHEF KING actualment en procés de finançament a Verkami. Un joc amb voluntat formativa vers els hàbits correctes d'alimentació.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *