13/10/17

Programa 005Disponible ja el programa 005 d'Hora Lúdica!!Parlem de la publicació, per part de l'editorial Asmodee, del joc de cartes EXPLODING KITTENS que va resultar un èxit absolut a la seva campanya de Kickstarter. Fem un cop d'ull a la novetat de la gent de Games Workshop que han anunciat un nou joc de taula WARHAMMER UNDERWORLD: SHADESPIRE.
Fem un cop d'ull al FESTIVAL INTERNACIONAL DE JUEGOS DE MESA DE CÓRDOBA, que va començar el passat dia 11 i fins el dia 15 transformarà la ciutat andalusa en la capital dels jocs de taula a al península.

Al nostre SET COLLECTION fixem el radar en SUNSET OVER THE WATER, el joc d'Eduardo Baraf que està a punt d'acabar la seva campanya a Kickstarter.

El HALL OF FAME del programa rep un nou membre, el gran 7 WONDERS d'Antoine Bauza.

I a l'espai de l'ENTREVISTA parlem amb DAVID SASTRE un dels responsables de l'Associació LABORATORI DE JOCS que des de fa unes setmanes han llençat un projecte, a la recerca de finançament, anomenat CATÀLEG D'EXPERIÈNCIES LÚDIQUES, una plataforma per aglutinar i servir de referència per a tots aquells mestres i professors que necessitin recursos vinculats a l'aprenentatge basat en jocs.


Recordeu que ens trobeu a FACEBOOK - TWITTER - INSTAGRAM.

Si voleu contactar per correu electrònic ho podeu fer a horaludica@radioarenys.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *