Programa 004Ja tenim aquí el programa número 4 d'Hora Lúdica, l'espai setmanal dedicat als jocs de taula moderns.


Aquesta setmana ens deixem portar pels fets del passat 1 d'octubre a Catalunya i volem dedicar el programa a tota aquella gent que va sortir pacíficament a reclamar el seu dret a expressar-se en llibertat.
Parlem amb MIQUEL JORNET de la iniciativa que va engegar el dissabte 30 de setembre sota el nom LA PARTIDA MÉS IMPORTANT (#lapartidamesimportant).

Parlem de la nova fira de tardor de jocs a la ciutat de Granollers, el JUGATÚ que va començar el passat 2 d'octubre i s'allarga fins el dissabte 7.

El nostre Set Collectons el dediquem al joc RUÍZ, un joc de cartes inspirat en la retórica de Mariano Rajoy. Una manera com un altre de pulsar la qualitat a l'hora d'expressar-se de l'actual president... (fin de la cita)

El Hall of Fame del programa incorpora del joc DIPLOMACY, un clàssic que, de sobte, guanya vigència. El gran joc dels pactes i les traïcions polítiques a Europa.

I entrevistem a TONI SERRADESANFERM, que aquesta setmana ha presentat el JOC DE GRANOLLERS dins del marc de la fira JUGATÚ i que publica VIRAVI

Recordeu que ens trobeu a FACEBOOK - TWITTER - INSTAGRAM.

Si voleu contactar per correu electrònic ho podeu fer a horaludica@radioarenys.cat


No hay comentarios:

Publicar un comentario

INSTAGRAM

@horaludica