7/10/17

L'entrevista 004: Toni Serradesanferm

Parlem amb Toni Serradesanferm, autor de jocs com 4 Monos, Victus, Storytelling o Destroy BCN!, que ha presentat aquesta setmana EL JOC DE GRANOLLERS.


Podeu escoltar l'entrevista aquí:Un joc de cartes on els jugadors descobreixen la ciutat de Granollers a mesura que avança la partida.

Benvinguts a Granollers, una ciutat diversa, dinàmica i acollidora. Exploreu els seus carrers i descobriu tots el seus racons. Tingueu la càmera a punt per immortalitzar el seu patrimoni o pareu bé l'orella per aprendre els milers d'històries que amaga aquesta vil·la d'origen romà, que ha esdevingut un punt d'intercanvi cultural i comercial al llarg dels segles. Qui l'acabarà coneixent millor?


El joc s'ha presentat en l'acte inaugural de les jornades JUGATÚ que es realitzen a Granollers entre el 2 i el 7 d'octubre, i l'ha publicat l'editorial VIRAVI.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *