22/10/17

HoF 006: Carcassonne

No podia faltar de cap de les maneres, la principal porta d'entrada al mon dels jocs de taula moderns pel 90% dels humans... senyores i senyors el HALL OF FAME rep al:


CARCASSONNE

Un clàssic de clàssics del que s'ha parlat de totes les maneres possibles, és per això que no hem volgut fer la presentació típica del joc (en trobareu milers a la xarxa). Al programa hem plantejat un repte, en directe fer una partida amb en Ramon Torres, en tècnic del programa, que ens ha assegurat que mai havia jugat.

Amb aquesta premisa hem fet una cosa tan radiofònica com jugar una mini partida fent abandonar en Ramon el seu lloc al control tècnic. Voleu escoltar el resultat?Aquí en Ramon abandonant la seva posició al controlCARCASSONNE (2000)

2-5 jugadors
30-45 minuts
a partir de 8 anys.

Entre molts premis destaquem: Spiel des Jahres 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *