7/10/17

HoF 004: Diplomacy

El programa 004 afegim un dels grans noms al nostres HALL OF FAME particular:


DIPLOMACY, un joc original de 1959 i que es considera un dels pares (o avi!!) dels jocs de taula moderns.


Dissenyat per Allan B. Calhamer el joc recrea les tensions polítiques entre 7 grans potències a les portes de la Primera Guerra Mundial. Cada jugador haurà de pactar, normalment en secret, amb els altres participants aliances (o traïcions) per tal d'aconseguir el màxim de control de les zones de producció europees.

Una vegada establerts els pactes cada jugador escriu en un paper, en secret, les accions que farà durant la següent fase. Tots els participants descobreixen i realitzen alhora les accions que han escrit (i només les escrites). La resolució de les accions generarà una nova situació a Europa on, segurament, es farà imprescindible tornar a realitzar pactes amb les altres potències.

Un joc de política i traïció ideal per gaudir de valent i, sobre tot, perdre amistats.DIPLOMACY (1959)
Allan B. Calhamer
a partir de 7 jugadors (existeixen variants des de 2 fina a 6)
4 hores (reserveu unes quantes més...)

Va ser publicat en castellà per Joc Internacional l'any 1993Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *