28/10/17

Especial La Castanyada amb el joc Boletaires


Aquest dies, tot i la calor i la gent a la platja, és temps de menjar castanyes i moniatos, recollir fulles seques, abrigar-se (ejem...) i, sobre tot, temps d'anar a agafar bolets!

Com podem, des d'un programa de jocs de taula com el nostre, fer un petit homenatge a aquest període de l'any tan propici pel recolliment i la pràctica lúdica?
Doncs baixant també a recollir bolets! I ho fem de la manera que millor sabem... jugant! Així que hem tornat a convidar a Ramon Torres a abandonar el control del programa i ficar-se a l'estudi per tal de fer una partideta al BOLETAIRES el jocs de BRENT POVIS publicat l'any 2012 sota el nom de Morels i que l'any  l'antiga editorial Homoludicus va editar en castellà i català (Fungi i Boletaires).Es tracta d'un senzill joc de cartes on els jugadors han de fer-se amb bolets per poder cuinar-los i obtenir així, punts de sabor. Un set de cartes central escenifica el bosc a diferents profunditats i l'habilitat del jugador permetrà fer-se amb les espècies més estranyes, agafar cistells per poder portar més càrrega, paelles per cuinar-los i fins i tot mantega i sidra per amanir-los.

Hem convidat al nostre tècnic, Ramon Torres, a una partida a aquest joc de cartes, i ell, sense dubtar-ho un moment, ha abandonat el comandament de la nau de l'Hora Lúdica per entrar a l'Estudi 2 i apendre a jugar en 10 minuts!


BOLETAIRES (2012)
Brent Povis
per 2 jugadors
30 minuts per partida
a partir de 10 anys
Homoludicus // DevirCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *