22/9/17

Programa 002


Segon programa d'Hora Lúdica carregat carregat de contingut!

Obrim amb unes quantes notícies; una crònica de Pobin des de les II Olimpíades Lúdiques organitzades pel Club Amatent de Sant Vicenç dels Horts. Repasem el llistat de nominats al premi JUEGO DEL AÑO 2017i us recomanem un divendres i un dissabte molt temàtics.

A Set Collection comentem el darrer projecte a Kickstarter de l'empresa Cool Mini or Not; A Song of Ice and Fire, un joc de miniatures inspirat en els llibres de la coneguda saga de George R.R. Martin.

Omplim el Hall of Fame amb l'adquisició de TORRES aprofitant que Devir el publicarà per primera vegada en castellà i català. Treball de Michael Kiesling i Wolfgang Kramer publicat originariament el 1999 i guanyador del Spiel des Jarhres al 2000.

Parlem amb Robert Roig del Gremi Lúdic Desperta Ferro, associació que realitza els dies 22, 23 i 24 de setembre unes Jornades Lúdiques molt carregades de contingut a Roquetes.

Si feu clic... t'ho expliquem tot.Per cert! els daus del nostre Story Cubes del programa 002 són aquests... alguna frase?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *