Potato Pirates

La nostra secció SET COLLECTION fixa la seva atenció en POTATO PIRATES un joc de cartes dissenyat per l'empresa CODOMO ubicada a Singapur.
Potatos Pirates és un joc combina les patates, la programació i la pirateria en un joc de cartes carbo-carregat perfecte per a l'aula, un dia familiar o fins i tot la nit del joc amb els amics. Apte per jugar a partir de 6 anys o més, el joc ens assegura que és capaç de formar-nos en 10 hores de conceptes de programació en només 30 minuts, i tot sense ordinador!

Hi ha 7 cartes de Rei Patata ocultes a l'atzar a la baralla de cartes. L'objectiu és aconseguir les 7 cartes tot fregint, aixafant o tallant a l'enemic. Potencieu els atacs amb conceptes de programació com ara bucles i condicionals. Elimina tots els enemics i aconsegueix que el teu sigui l'únic vaixell pirata navegant.El joc introdueix conceptes de programació com loops, condicionals, algoritmes, seqüències lògiques, interrupcions, control de fluxe i errors de programació.

Un projecte que ens ha semblat original i molt divertit! La campanya s'acaba el proper 12 d'octubre, tot i que el projecte ja ha aconseguit els diners necessaris per fundar-se.No hay comentarios:

Publicar un comentario

INSTAGRAM

@horaludica