30/9/17

Potato Pirates

La nostra secció SET COLLECTION fixa la seva atenció en POTATO PIRATES un joc de cartes dissenyat per l'empresa CODOMO ubicada a Singapur.
Potatos Pirates és un joc combina les patates, la programació i la pirateria en un joc de cartes carbo-carregat perfecte per a l'aula, un dia familiar o fins i tot la nit del joc amb els amics. Apte per jugar a partir de 6 anys o més, el joc ens assegura que és capaç de formar-nos en 10 hores de conceptes de programació en només 30 minuts, i tot sense ordinador!

Hi ha 7 cartes de Rei Patata ocultes a l'atzar a la baralla de cartes. L'objectiu és aconseguir les 7 cartes tot fregint, aixafant o tallant a l'enemic. Potencieu els atacs amb conceptes de programació com ara bucles i condicionals. Elimina tots els enemics i aconsegueix que el teu sigui l'únic vaixell pirata navegant.El joc introdueix conceptes de programació com loops, condicionals, algoritmes, seqüències lògiques, interrupcions, control de fluxe i errors de programació.

Un projecte que ens ha semblat original i molt divertit! La campanya s'acaba el proper 12 d'octubre, tot i que el projecte ja ha aconseguit els diners necessaris per fundar-se.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *