L'entrevista 003: Fernando Chavarría autor de Bedouin


Aquesta setmana hem parlat amb FERNANDO CHAVARRÍA, un dels autors juntament amb JUDIT HURTADO, de BEDOUIN.

Podeu escoltar l'entrevista aquí mateix:


Fernando Chavarria ha publicat dos jocs fins a la data amb una molt bona repercussió: 10 Negritos i Hatflings!tots dos fets amb la Judit Hurtado. Aquest equip repeteix amb un eurogame de control de majories on, temàticament, ens traslladem a un planeta llunyà i agafem el control del cap d'una tribu beduina i la lluita per controlar le fluxe d'un gas anomentat Z10.

Mitjançant unes losetes triangulars amb diferents valors i accions, els jugadors han d'ocupar un taulell modular i, per tant, diferent a cada partida. Un joc molt estratègic i amb poc marge a l'atzar on la interacció entre jugadors pot arribar a ser determinant.

Un punt a remarcar també és la filosofia de la campanya a Verkami


Una campanya que recupera la filosofia inicial de les planes de micro-mecenatge i que busca la complicitat total de les botigues especialitzades. Cada patrocinador rebrà, amb el joc, un gruix d'ofertes i beneficis en diferents botigues per tal d'adquirir un producte, per tant, i com en diu el propi autor, si la campanya és prou profitosa el joc podria sortir totalment gratis.


El joc té el recolzament de la jove editorial MERIDIANO-6 Els andalusos tenen bona experiència en la publicació de títols com ARS UNIVERSALIS i PLUS ULTRA: LA CORTE DEL EMPERADOR CARLOS V. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

INSTAGRAM

@horaludica