30/9/17

L'entrevista 003: Fernando Chavarría autor de Bedouin


Aquesta setmana hem parlat amb FERNANDO CHAVARRÍA, un dels autors juntament amb JUDIT HURTADO, de BEDOUIN.

Podeu escoltar l'entrevista aquí mateix:


Fernando Chavarria ha publicat dos jocs fins a la data amb una molt bona repercussió: 10 Negritos i Hatflings!tots dos fets amb la Judit Hurtado. Aquest equip repeteix amb un eurogame de control de majories on, temàticament, ens traslladem a un planeta llunyà i agafem el control del cap d'una tribu beduina i la lluita per controlar le fluxe d'un gas anomentat Z10.

Mitjançant unes losetes triangulars amb diferents valors i accions, els jugadors han d'ocupar un taulell modular i, per tant, diferent a cada partida. Un joc molt estratègic i amb poc marge a l'atzar on la interacció entre jugadors pot arribar a ser determinant.

Un punt a remarcar també és la filosofia de la campanya a Verkami


Una campanya que recupera la filosofia inicial de les planes de micro-mecenatge i que busca la complicitat total de les botigues especialitzades. Cada patrocinador rebrà, amb el joc, un gruix d'ofertes i beneficis en diferents botigues per tal d'adquirir un producte, per tant, i com en diu el propi autor, si la campanya és prou profitosa el joc podria sortir totalment gratis.


El joc té el recolzament de la jove editorial MERIDIANO-6 Els andalusos tenen bona experiència en la publicació de títols com ARS UNIVERSALIS i PLUS ULTRA: LA CORTE DEL EMPERADOR CARLOS V. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *