29/9/17

HoF 003: Sherlock Holmes Detective Asesor.

font: BGG
Ets un membre dels «Irregulars de Baker Street» que intenta resoldre els misteris abans que el Mestre Sherlock Holmes. Investigaràs dels casos de forma individual o amb altres investigadors. La maledicció de la mòmia, els assassinats del Tàmesi, els misteris de Londres, els quadres robats ... Misteriosos casos sotmesos a la ment del més il·lustre dels detectius: Sherlock Holmes!

Amb l'ajuda d'un mapa de Londres, una guia de noms i adreces, pistes i l'assistència d'experts els jugadors han de resoldre un misteri en un intent de fer-ho millor que el mestre Holmes. Un joc original de 1981 dissenyat per Gary Grady, Suzanne Goldberg i Raymond Edwards i va ser publicat originalment per Sleuth Publications.

Un joc original on es posa a prova la capacitat d'atenció i deducció. Sense daus, sense taulell... un plantejament literari per un joc trencador dins de l'escena.

Va guanyar el premi SPIEL DES JAHRES l'any 1985


Edge Entertaiment va publicar el joc a Espanya en una edició on es cuidaven tots els detalls estètics.

Font: edgeent.com

Podeu escoltar el nostre comentari aquí mateix!SHERLOCK HOLMES DETECTIVE ASESOR
Joc original de 1981
 Raymond Edwards - Suzanne Goldberg - Gary Grady
Mecànica de Storytelling - joc coperatiu.
1-8 jugadors
a partir de 14 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *