24/9/17

HoF 002: Torres

Aquesta setmana afegim al nostre Hall of Fame el joc TORRES

Torres és un joc abstracte on cada jugador treballa per aconseguir aixecar la torre més alta del taulell. Aquesta premissa tan simple serveix per endinsar-nos en un eurogame familiar amb molt recorregut.

El joc va ser dissenyat per Wolfgang Kramer i Michael Kiesling l'any 1999 i que va aconseguir el premi SPIEL DES JARHES l'any 2000.


En el moment de la seva publicació va presentar una mecànica innovadora i fins al moment no gaire desenvolupada; la gestió de Punts d'Acció. Aquest joc marcà les bases de la mecànica que es va popularitzar arrel de la publicació de Torres i que molts jocs que vindrien després adoptarien als seus funcionaments.
Un dels aspectes més atractius del joc és, sense cap mena de dubte, la seva presència a la taula. Visualment molt impactant i bonic veient com van creixent les torres amb els diferents marcadors de diverses mides i colors. 

foto: BGG


Ara tenim la sort que l'editorial DEVIR acaba de publicar, en una versió totalment actualitzada, el joc en castellà. Una molt bona oportunitat de disposar d'un clàssic totalment vigent a les nostres ludoteques.
Foto: Devir Iberia


TORRES
Wolfgang Kramer i Michael Kiesling

1999
2 a 4 Jugadors
60 minuts
A partir de 12 anys
Publicat per DEVIR IBERIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *