16/9/17

HoF 001: Colonos de Catan

Imatge: Devir Iberia

Hall of Fame és la nostra secció dedicada a destacar aquells jocs que ja sigui pels premis rebuts o l'impacte sobre la comunitat de jugadors, han esdevingut clàssics de la nova fornada de Jocs de Taula moderns.
I creiem que és de justícia que el primer comentari sigui pel joc més conegut a nivell internacional COLONOS DE CATAN de Klaus Teuber.

Aquest premi va significar el llançament internacional del joc. El recull de premis des d'aquest moment és sorprenent.

Un joc que ha crescut sense parar i que ha esdevingut un autèntic univers propi. La quantitat d'expansions i variants és sorprenents. Podeu consultar el llistat complet aquí.

CATAN ja viatjat més enllà de les fronteres del joc de taula i ha vist com es publicava una novel·la inspirada en el joc:


Novel·la escrita per Rebecca Gablé i publicada a Espanya per Almuzara.

I inspirats per la novela i el joc el grup PAX DEI va composar un seguit de cançons publicades sota el nom de CATAN PROJEKT


COLONOS DE CATÁN i totes les seves expansions i variants, el publica DEVIR tant en castellà com en català.


COLONOS DE CATÁN (Edició bàsica)

1995
3 a 4 Jugadors
60 - 120 minuts
A partir de 10 anys
Publicat per DEVIR IBERIA
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *