9/9/17

Benvinguts a Hora Lúdica


Poc a poc ja ho tenim tot preparat per començar amb una nova aventura radiofònica.
Hora Lúdica neix, primer de tot, de la passió pel fet social i personal que generen els Jocs de Taula (així, en majúscules) a tothom.

Qui més qui menys s'ha assegut en un moment de la seva vida davant d'un taulell, unes fitxes, uns daus i un reglament. Ingredients abstractes que tenen com a resultat una estona d'entreteniment, emoció, victòria, frustració, tensió, riures i, en general, molts bons moments.
Els Jocs de Taula han patit durant la darrera època una mutació força important, han esdevingut un autèntic hobby que mou molta gent arreu de mon.

Amb Hora Lúdica ens volem apropar a tots els implicats en aquest curiós univers; editorials, dissenyadors, jugadors, aficionats, associacions, jornades... Canalitzar la gran quantitat d'esdeveniments que es fan a Catalunya i oferir un punt d'informació i trobada a tot l'aficionat, el nouvingut i el que porta ja anys fent rodar els daus.

I ho fem des de una ràdio valenta, degana de les ràdios locals i amb gran prestigi en la creació de continguts innovadors: Ràdio Arenys. Per endavant el meu agraïment per confiar en el projecte!Cada dijous a partir de les 22h obrim la sala de jocs al 91.2FM. Però si us trobeu lluny de la freqüència també podeu gaudir del programa amb el servei de directe on-line o descarregant el Podcast des de les principals plataformes.

Comencem l'aventura, ho tenim tot preparat, el set-up està muntat... llencem els daus i surt....


Juan Carlos Reigosa
Director i presentador d'Hora Lúdica

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *