24/9/17

A Song of Ice & Fire

Aquesta setmana destaquem el projecte A SONG OF ICE & FIRE: TABLETOP MINIATURE GAME.L'empresa Cool Mini or Not (CMON) llença, via Kickstarter, un joc de miniatures inspirat en la coneguda saga de llibres de George R.R. Martin i que ha sigut adaptat a la TV amb la sèrie Game of Thrones per HBO.

El joc es presenta com un wargame de miniatures que enfronta les dues cases familiars protagonista als llibres, els Lannister contra els Stark. Cal destacar que més enllà de l'enfrontament al camp de batalla existeixen personatges que, des de fora el taulell poder exercir influència en el decurs de la guerra.

La campanya va estar activa entre el 25 de juliol i el 16 d'agost de 2017. En 21 dies va recollir 1.690.466$ amb 9.040 patrocinadors.
CMON oferiex 5 modes de joc i obren la porta a les actualitzacions i ampliacions del joc, suposem que personatges especials, exercits, cases familiars noves, escenaris...

Aquí podeu veure que inclou l'edició bàsica del joc. Recordem que per tots aquells que han participat del projecte rebran la seva còpia a partir de l'abril de 2018.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta!

Beauty

SoraBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.
Comments

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *